Aanbieding!

FeloZetti Loopfiets 12 inch – Zwart

Oorspronkelijke prijs was: € 89,00.Huidige prijs is: € 59,00.

Categorieën: ,

Beschrijving

Maak kennis met de FeloZetti Tweewieler Loopfiets: een combinatie van Italiaans design en hoogwaardige functies voor een uitzonderlijke rijervaring. Deze gestroomlijnde en stijlvolle loopfiets is perfect voor jonge fietsers om hun balans en coördinatievaardigheden te ontwikkelen voordat ze overstappen naar een traditionele fiets.

Elegant Italiaans Design:

De FeloZetti Tweewieler Loopfiets is ontworpen met een prachtig Italiaans design, waarbij esthetiek en functionaliteit samenkomen. Zijn moderne en opvallende uiterlijk zal zowel kinderen als ouders aanspreken.

Anti-Lekbanden:

Uitgerust met anti-lekbanden, kunnen ouders met een gerust hart weten dat de loopfiets is ontworpen om ruw terrein aan te kunnen en puncties te weerstaan, waardoor een soepele en veilige rit gegarandeerd is.

Gelagerde Wielen en Voorvork:

De loopfiets heeft gelagerde wielen en een gelagerde voorvork, wat zorgt voor extra stabiliteit en moeiteloos sturen voor een plezierige rit.

Volledig in Hoogte Verstelbaar:

Naarmate kinderen groeien, kan de loopfiets zich aanpassen aan hun lengte. Met gemakkelijke hoogteverstelling kan hij verschillende leeftijden en maten aan, zodat hij langdurig gebruikt kan worden.

Eenvoudig in Elkaar te Zetten:

De FeloZetti Tweewieler Loopfiets kan snel in elkaar worden gezet in slechts 10 minuten, wat ouders tijd en gedoe bespaart en kinderen in een mum van tijd op de fiets laat stappen.

Verkrijgbaar in Drie Kleuren:

Kies uit drie mooie kleuren om aan individuele voorkeuren te voldoen: Nero (Zwart), Blu (Blauw) en Rosa (Roze). Deze variatie voegt een persoonlijk tintje toe aan de rijervaring.

Hoogwaardig Gelast en Gepoedercoat Frame:

De loopfiets heeft een stevig frame, vakkundig gelast en gepoedercoat voor duurzaamheid en weerstand tegen slijtage.

Kunststof Wielen:

De loopfiets is voorzien van hoogwaardige, lichtgewicht kunststof wielen, waardoor een soepele en stabiele rit mogelijk is en het gemakkelijk te manoeuvreren is.

Geschikt voor Intensief Gebruik:

Ontworpen om het actieve spel van jonge fietsers te weerstaan, is de FeloZetti Tweewieler Loopfiets duurzaam en kan hij de eisen van enthousiaste kinderen aan.

Goedgekeurd door Kinderpretpark Julianatoren:

Het feit dat Kinderpretpark Julianatoren, een bekend kinderpretpark, gebruik maakt van FeloZetti loopfietsen, spreekt boekdelen over hun kwaliteit en veiligheidsnormen.

12-Inch Wielen:

De loopfiets is uitgerust met 12-inch wielen, wat zorgt voor een perfecte balans tussen stabiliteit en wendbaarheid voor jonge fietsers.

Geef je kind de beste start voor hun fietsavontuur met de FeloZetti Tweewieler Loopfiets. Met zijn hoogwaardige functies, uitzonderlijke ontwerp en gebruik in een populair pretpark, is het de ideale keuze voor kleine avonturiers die klaar zijn om de wereld op twee wielen te verkennen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FeloZetti Loopfiets 12 inch – Zwart” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *