Aanbieding!

Fatbike Multi Color – Groene banden – 250Watt – Straat legaal – Limited-Edition!

Oorspronkelijke prijs was: € 2.899,00.Huidige prijs is: € 2.199,00.

Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek de Exclusieve Killerbee Fatbike 250Watt in Multi Color met Gifgroene Banden

Maak kennis met de Killerbee Fatbike 250Watt – een meesterwerk van technologie en design dat jouw rijervaring naar nieuwe hoogten zal tillen. Deze unieke Fatbike is niet alleen een krachtige en straatlegale e-bike, maar ook een exclusief kunstwerk op twee wielen. Er zijn slechts 10 van deze prachtige fietsen gemaakt, en jij hebt nu de kans om er een in je bezit te krijgen.

Een Unieke Kleur Explosie

De Killerbee Fatbike 250Watt in Multi Color is een visueel spektakel. Met zijn levendige, gedurfde kleurencombinatie zorgt deze fiets voor bewonderende blikken waar je ook gaat. Het opvallende ontwerp straalt individualiteit en stijl uit, waardoor je je onderscheidt van de rest.

Gifgroene Banden voor Stijl en Prestaties

Wat deze Fatbike nog specialer maakt, zijn de gifgroene banden. Niet alleen voegen ze een vleugje opvallende stijl toe aan de fiets, maar ze bieden ook uitstekende grip en tractie, zelfs op ruig terrein. Of je nu door de stad cruist of offroad avonturen beleeft, de gifgroene banden zorgen voor een soepele en veilige rit.

Krachtige 250W Elektrische Motor

De Killerbee Fatbike is uitgerust met een krachtige 250W elektrische motor die je ondersteunt tijdens je ritten. Of je nu een steile helling beklimt of gewoon wat extra snelheid wilt, de motor biedt de nodige boost om moeiteloos vooruit te komen.

Straatlegaal en Milieuvriendelijk

Deze Fatbike voldoet aan alle straatlegale vereisten en is milieuvriendelijk dankzij de elektrische aandrijving. Je kunt met een gerust hart genieten van je rit zonder je zorgen te maken over milieuvervuiling.

Slechts 10 Exemplaren Beschikbaar

De Killerbee Fatbike 250Watt in Multi Color met gifgroene banden is een zeer beperkte editie met slechts 10 exemplaren beschikbaar. Dit betekent dat je een zeldzaam en exclusief stuk in handen krijgt. Wees een van de weinigen die de kans heeft om eigenaar te worden van deze unieke e-bike.

Klaar om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen? Mis deze kans niet om de Killerbee Fatbike 250Watt in Multi Color met gifgroene banden te bemachtigen. Bestel vandaag nog en rijd binnenkort met stijl en kracht!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fatbike Multi Color – Groene banden – 250Watt – Straat legaal – Limited-Edition!” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *