Aanbieding!

Willy’s Jeep XXL Benzine 125cc Semi Automaat – Mat Groen

Oorspronkelijke prijs was: € 2.999,00.Huidige prijs is: € 2.499,00.

Categorie:

Beschrijving

Dit is toch de droom van ieder kind! Een echte Willy’s Jeep 125cc 4-takt semi automaat.

Direct uit voorraad leverbaar!

De Willy’s Kinder Jeep is een stoere en robuuste off-road wagen speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen vanaf 6 jaar. Met zijn indrukwekkende specificaties en hoogwaardige afwerking, biedt deze Jeep een spannende rijervaring voor jonge avonturiers en volwassenen die graag met hen willen meegaan.

Met een lengte van 200 cm, een breedte van 90 cm en een hoogte van 74 cm, biedt de Kinder Jeep voldoende ruimte voor kinderen om comfortabel te rijden. Maar ook twee volwassenen kunnen een plekje vinden in deze wagen om gezellig mee te rijden tijdens een off-road avontuur.

Onder de motorkap vind je een krachtige en betrouwbare Loncin 125cc 4-takt motor. Het voordeel van dit motorblok is dat je eenvoudig onderdelen kunt bestellen mocht dat nodig zijn! Deze semi-automatische motor met drie versnellingen vooruit, een achteruit en een neutraal biedt uitstekende prestaties en eenvoudige bediening. Met een gemiddeld verbruik van 1 op 40 hoef je je geen zorgen te maken over veelvuldige tankbeurten tijdens je avonturen. De topsnelheid in de derde versnelling is ongeveer 55km per uur. Begrenzen is mogelijk wanneer dat gewenst is.

De Willy’s Kinder Jeep is voorzien van een werkende lier aan de voorzijde, waardoor de kinderen zichzelf gemakkelijk uit lastige situaties kunnen trekken tijdens hun off-road verkenningen. De brede en grote banden bieden uitstekende grip en stabiliteit, zodat ze veilig kunnen manoeuvreren op verschillende terreinen.

Het interieur van de Kinder Jeep is luxueus afgewerkt met een comfortabel lederen bankje en voorzien van gordels voor extra veiligheid tijdens het rijden. De werkende verlichting, claxon en knipperlichten zorgen voor extra realisme en een veilige rijervaring, zelfs in het donker.

De neerklapbare voorruit biedt bescherming tegen stof en vuil tijdens off-road avonturen, en de stickers met opvallende belettering kunnen desgewenst worden verwijderd om de Jeep een persoonlijk tintje te geven.

Met de elektrische start is de Jeep gemakkelijk te starten, en met de 10-liter brandstoftank achterop heb je voldoende ruimte om extra benzine mee te nemen, zodat de avonturen niet snel hoeven te eindigen.

De Willy’s Kinder Jeep is een combinatie van kracht, stijl en veiligheid, waardoor kinderen en hun ouders kunnen genieten van avontuurlijke ritten op elk terrein. Begeef je op onvergetelijke off-road avonturen en laat je fantasie de vrije loop met de Willy’s Kinder Jeep 125cc!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Willy’s Jeep XXL Benzine 125cc Semi Automaat – Mat Groen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *